[book] What I Wish I Knew When I Was 20

Done reading this yaww!!

tina seelig cover

Metadata:

ISBN-10: 0061735191
ISBN-13: 978-0061735196
Link to Amazon
Link to GoodReads

Bookmarked pages:

2, 11, 27, 34, 40, 49, 63, 67, 71, 74, 93, 96, 99, 101, 127, 160, 170, 173.

That’s all.

Advertisements

special bookmarks – biology and stuffs

Recently, I’ve been reading a lot about body-building. No big fuss, just wanna be fat. A paradigm shift for skinny-scrawny me.

1. 12 ways to revive and boost your metabolism
2. how to boost your metabolism naturally with B12
3. the skinny-fat syndrome
4. skinny guy’s guide to gaining weight
5. 10 tips to gain weight
6. [PDF] tips on gaining weight
7. 13 tips for guaranteed weight gain
8. how to gain weight for skinny guys
9. a beginner’s guide to protein shake
10. bodybuilding supplement

And also, few other stuffs….

1. scientists want to bring back 22 animals from extinction
2. scientists have grown the embryo of extinct species
3. binaural beats and how they affect your brain
4. Coffee : A great source for antioxidant and effective mood enhancer

done!
*panting*

CHIP Magazine, Jun 2012

Drafted in a piece of paper for a such long time, sekarang ni aku share secara kasar apa yang aku jumpa kat dalam CHIP Magazine yang aku beli dekat Pustaka Seri Intan bulan ini. Ye, isu bagi bulan Jun 2012.

So, memandangkan aku cakap nak share content majalah ni secara kasar, maksudnya tiadalah links yang akan aku sertakan sekali dalam magazine ni. Ahh, Google je keyword yang berpatutan mesti jumpa punya lah, insya Allah.

Read More »