Weekly Roundup : “Freshly Pressed” & Old stuffs

Satu perkara yang best bila browse blogs yang menggunakan WordPress.com atau WordPress Self-hosted ialah, it is a reading with full of bless as I will not encounter any stupid bloggers trashing their blogs with bunch of unnecessarily stupid modifications, which is far exceeding the needed stupidity. Ye lah, mana ada tiba-tiba keluar lagu, ataupun keluar popup yang annoying, ataupun widget kat tepi yang gila banyak.

Tapi, fair & square lah. WordPress.com agak lembab sikit dan ada restrictions, WordPress.org kena bayar lebih sikit.

Freshly pressed, from WordPress.com feed
1. Revenge of the ping
2. Becoming a vegetarian
3. You’re beautiful, the society is ugly
4. Book Review – The Happiness Project
5. You’re not special – Commencement transcript

Aku suka baca item nombor 1, sebab struktur ayat dia memang cun. Contoh ….?

At the risk of sounding like I’m writing a General Paper essay for junior college, we live in a hyperconnected world. Breaking news, stock prices, tweets, and drunk photos of you last Friday night on Facebook are literally at our fingertips”

Pasal “Weapon of Mass Distractions” je sebenarnya tuh. Buku “The Happiness Project” tuh sepertinya bakal aku beli suatu hari nanti untuk dijadikan stock simpanan. Ahaa, nanti duk kat INTEC, harap-harap duit cukup, masa cukup.

You’re not special” tuh, aku rasa aku nak print balek. Terlalu letih mata aku nak bukak artikel yang panjang lebar. Ingat tak nak baca, tapi komen-komen dia mencapai seratus lebih and duk puji artikel tuh. Layan je lah.

Old Stuff Part 1
1. Lots of Money – Pt.1
2. Lots of Money – Pt.2
3. Current quality of medical doctors
4. Foreign doctor in MOH
5. Umno vs. Najib
6. Kelantan yang menakjubkan
7. Pointless – Why blaming tech & social media
8. Mansuh PTPTN – Politics without romance & students power
9. Demonstrasi PTPTN – satu pandangan awal

Ni baru part satu, which means ada banyak lagi laah kot “Old stuff” yang aku nak letak banyak-banyak kat NightlyLibrary ni. Mula-mula dengan artikel daripada Doktor Pagavalan (item 1-4), kemudian bawah tuh artikel pasal PTPTN (last sekali milik Dr.MAZA).

Pointless – Why blaming tech & social media” itu, bagus juga nak baca. Dihubungkan antara media TV dan juga media internet. Dua-dua macam musuh, satu milik pro-govt, satu milik pro-oppo. Ahh, lantak ah.

Sekian, buat hari ini. Malam ini atau esok ada lagi hadiah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s